Viber CarsForRent.md Telegram CarsForRent.md WhatsApp CarsForRent.md Messenger CarsForRent.md Instagram CarsForRent.md FaceBook CarsForRent.md

Despre noi

CarsForRent.md este o companie de închirieri auto ce pune la dispoziția dumneavoastră o gamă vastă de mașini de la econom class la classa lux. Suntem o echipă tânără și dinamică, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre. Oferim cele mai bune tarife și cele mai avantajoase condiții de închiriere. Pentru a răsplăti fidelitatea clienților noștri livrarea în zona Chișinăului și Aeroportului este GRATUITĂ!

CarsForRent.md are o atitudine orientată spre rezultate, care stau oricînd la dispoziția clienților pentru a le transforma călătoriile într-o plăcere deosebită. Totodată, un aspect important este faptul că oferim serviciul de închirieri mașini cu șofer.
Principalele avantaje ale acestui serviciu sunt confortul și siguranța pasagerului. Și, în cazul în care avionul dumneavoastră aterizează cu întârziere nu aveți de ce să vă faceți griji. Monitorizăm în timp real tote zborurile pentru a ne asigura că șoferul este pe loc.

Unul dintre avantajele închirierii unei mașini este ca puteți beneficia la maximum de vacanța dumneavoastră la cele mai accesibile prețuri.

Vă oferim o gamă variată de autoturisme în chirie, adaptate tuturor necesităților dumneavoastră de a călători.

Puteți opta pentru:

Înțelegem că flexibilitatea este importantă în deplasările de business, așa că în gama noastră puteți găsi autoturisme de închiriat care vă ajută să vă deplasați rapid și comod.

Exact, rapid, comod și întotdeauna la dispoziția dumneavoastră!

Profitați la maximum de libertatea pe care v-o oferă CarsForRent.md - mașini de închiriat la cele mai avantajoase prețuri!